• Home
  • Știri
  • Sute de blocuri din București, precum și Institutul Fundeni, fără apă caldă și căldură din cauza unor noi avarii

Sute de blocuri din București, precum și Institutul Fundeni, fără apă caldă și căldură din cauza unor noi avarii

avarie

Institutul Clinic Fundeni și Institutul Oncologic Fundeni au rămas fără apă caldă și căldură din cauza unor noi avarii în rețeaua de termoficare, a anunțat luni Termoenergetica.

Potrivit companiei municipale, au avut loc avarii și au rămas fără apă caldă și căldură 450 de blocuri din următoarele zone:

Conducta magistrală DN 600 din zona Fundeni din Sectorul 2 al Capitalei – pusă în funcțiune în anul 1985, cu o vechime de peste 35 de ani.

Furnizarea agentului termic pentru apă caldă și încălzire pentru 7 puncte termice, care alimentează un număr de aproximativ 115 blocuri, Institutul Clinic Fundeni și Institutul Oncologic Fundeni, va fi sistată până în data de 16 noiembrie 2022, ora 23.00.

Vor fi afectate de oprire și punctele termice din zona Șoselei Colentina și a străzilor Răscoala 1907, Pescarilor și Pâncota;

Conducta DN 800 în zona bulevardului Constantin Brâncoveanu, după ce, în urma lucrărilor desfășurate în cursul săptămânii trecute, la operațiunea de umplere a conductei a apărut o nouă spărtură, ce a necesitat golirea, izolarea tronsonului și lucrările de remediere în regim de urgență.

Furnizarea agentului termic pentru apă caldă și căldură din punctele termice care alimentează un număr de aproximativ 260 de blocuri va fi sistată până marți, 15 noiembrie 2022, ora 23.00. Vor fi afectate de oprire și punctele termice din strada Secuilor, Calea Șerban Vodă și Șoseaua Olteniței;

Conducta magistrală Dn 700 în zona bulevardului Iuliu Maniu – pusă în funcțiune în anul 1987, cu o vechime de 35 de ani. Furnizarea agentului termic pentru apă caldă și încălzire pentru 5 puncte termice, care alimentează un număr de aproximativ 75 blocuri va fi sistată până miercuri, 17 noiembrie 2022, ora 23.00. Vor fi afectate de oprire și punctele termice din străzile Valea Lungă, Vistiernicul Stravinos, Mohorului și Băbești.

Sursa – hotnews.ro

Parteneri