A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Țara care interzice cremele de protecție solară

0 80

Autoritatile din Palau, tara insulara din Oceanul Pacific, vor interzice cremele de protectie solara. Astfel, din 2020, localnicii si turistii nu vor mai avea voie sa foloseasca aceste creme. Decizia a fost luata pentru a proteja recifele de corali, relateaza ziare.com, care citeaza The Guardian. Palau este considerata una dintre cele mai populare destinatii pentru scufundari, dar autoritatile sunt ingrijorate din cauza popularitatii sale, pentru ca aceasta vine la pachet cu un cost.


APRECIAZA ARTICOLUL !

Un purtator de cuvant al presedintelui Tommy Remengesau a transmis ca numeroase studii au demonstrat ca produsele de protectie solara sunt toxice pentru corali, chiar si in doze mici. In aceste conditii, autoritatile au hotarat ca de la 1 ianuarie 2020 oricine importa sau comercializeaza produse de protectie solara care contin una dintre zece substante interzise risca o amenda de 1.000 de dolari.
Turistilor care aduc astfel de creme in tara li se vor confisca produsele. Si statul american Hawaii a anuntat ca va lua aceasta masura, dar va intra in vigoare in 2021.

Sursa – sanatate,bzi.ro

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More