• Home
  • Fapt divers
  • TAROTUL primăverii. Mesaje speciale pentru fiecare zodie în parte!

TAROTUL primăverii. Mesaje speciale pentru fiecare zodie în parte!

Primavara isi intra in drepturi si din punct de vedere astronomic. Odata cu echinoctiul de primavara, intram oficial in sezonul Berbecului si in noul an astrologic.
Iata cum arata tarotul primaverii 2022 pentru fiecare zodie in parte.

BERBEC

3 de pentagrame

Poti obtine tot ce vrei daca muncesti hotarat. Munca in echipa te ajuta in implinirea visurilor tale, deci atentie pe cine alegi sa fie in jurul tau.

TAUR
Imparatul
A trecut ceva vreme de cand nu te-ai oprit din ceea ce faci pentru a te ocupa de problemele tale. Trebuie sa faci noi reguli atat pentru tine, cat si pentru ceilalti. E nevoie de mai multa disciplina pentru a mentine unele granite astfel incat sa nu-ti fie invadat spatiul.

GEMENI
As de pentagrame
Apare promisiunea unui parteneriat fructuos in business sau in viata personala. Va fi inceputul unui “zbor” placut care sa-ti aduca si liniste, nu doar rezultatele pe care le doresti.

RAC
Valetul de spade
Te cuprinde entuziasmul cand te gandesti la proiectele tale. Nu fi surprins, insa, daca mai apar si unele intarzieri. Fa un pas in spate si da-ti voie sa te relaxezi putin, pentru a putea imediat sa repornesti la drum cu mai multe forte.

LEU
Puterea
Perioada dificila pe care ai traversat-o este pe cale sa se termine. Incepe noul sezon cu o mentalitate proaspata care sa-ti schimbe perspectivele, atat la birou cat si in amor. Controleaza-ti mai bine reactiile pentru a stapani mai bine situatia in eventuale confruntari.

Continuarea pe sfatulparintilor.ro

Parteneri