• Home
  • Fapt divers
  • Tatăl lui Meghan Markle: „A transformat familia regală într-un circ”

Tatăl lui Meghan Markle: „A transformat familia regală într-un circ”

Megxit a creat controverse nu doar în rândul cetăţenilor britanici, ci şi peste hotare, iar printre cei indignaţi de decizia lui Harry şi a lui Meghan Markle de a părăsi familia regală se află şi tatăl fostei actriţe, Thomas Markle.

Bărbatul de 75 de ani a acordat un interviu în care a declarat că fiica lui „face de râs” familia regală şi o transformă într-o „piaţă cu o coroană”. Thomas Markle a mai spus că felul în care se poartă cei doi e „penibil”, conform mirror.co.uk.

„Când s-au căsătorit, au acceptat o responsabilitate, de a fi parte a familiei regale şi a o reprezenta. E prostesc să refuze. Este una dintre cele mai improtante instituţii din lume. O distrug, o fac să pară ieftină, ca un circ, ca o piaţă publică”, a spus Thomas Markle, care are o relaţie dificilă cu fiica sa.

„E dezamăgitor pentru că e visul oricărei fete să fie prinţesă şi ea renunţă la el pentru bani”, a mai completat bărbatul.

Palatul Buckingham a anunţat, sâmbătă, că prinţul Harry şi soţia sa Meghan Markle nu vor mai fi numiţi “Alteţa Sa Regală” şi nu vor mai primi fonduri publice, ei nemaifiind membri activi ai familiei regale. Mai mult, Harry va renunţa la toate funcţiile din armată. Deşi Harry şi Meghan îşi doreau să rămână membrii „cu jumătate de normă”, ei nu vor mai putea să reprezinte în niciun fel familia regală britanică. Deciziile luate de Regină vor intra în vigoare din primăvară.

Sursa – click.ro

Parteneri