Test – Alege o cafea și află cât de bine îți va merge în viață

Cafeaua, in viata cotidiana este cea care ne trezeste la realitate. Dupa preferinte, aceasta este fie mai amara, fie mai dulce, lucru care este foarte important pentru a ajunge la un rezultat adevarat. Si te vei lamuri in privinta acestui lucru in urmatoarele minute.

Asadar, alege una din cele patru cafele (nu sta foarte mult sa analizezi descrierea, aceasta trebuie sa fie una instinctiva). Dupa care, gandeste-te cum iti place mai mult sa fie oare cu zahar sau fara? Aceasta decizie o sa influenteze foarte tare raspunsul pe care il vei primi.

1. Prima cafea

Distribuie prietenilor

Cu zahar: Esti o persoana nonconformista care traieste intotdeauna dupa propriile reguli. Nu ti niciodata cont de ceea ce au oamenii din jur de spus. Pe plan financiar aceasta detasare de la lumea in care traim nu o sa iti prinda chiar atat de bine pe cat crezi. Pe plan sentimental nebunia ta o sa atraga oamenii pentru care vei incepe sa simti lucruri frumoase.

Fara zahar: Oamenii din jur te vad o persoana riguroasa care pune foarte mult accent pe diplomatie, punctualitate si seriozitate. Pe plan financiar lucrurile o sa mearga ca unse datorita aspectelor mentionate mai sus, in special daca detii o functie mai inalta. Pe plan sentimental totul are sa fie destul de bine, insa rigurozitatea ta indeparteaza oamenii din jur intr-o masura considerabila.

2. A doua cafea

Cu zahar: Esti o persoana simpla, linistita si la locul sau. Nu iti doresti niciodata sa faci rau nimanui. Pe plan sentimental o sa stai intr-un mod satisfacator pentru ca vei da de un om asemenea tie si de vei indragosti automat de acesta. Pe plan financiar lucrurile vor sta destul de bine, insa cu putina munca le poti face sa exceleze.

Fara zahar: Seriozitatea ta este una placuta. Reusesti sa intri rapid pe sub pielea oamenilor si sa obtii ceea ce iti doresti. Pe plan financiar se pare ca o sa dai lovitura in urmatoarea perioada, insa cauzele nu sunt concrete. Pe plan sentimental lucrurile vor ramane exact asa cum sunt in momentul de fata.

Continuarea AICI