Test: Alege pisica preferată și vezi ce spune despre tine

 

Pisica preferată ar putea dezvălui o parte din personalitatea ta, mai ales dacă ești cu adevărat o iubitoare de pisici.

Pisica numărul 1: ești o prietenă grozavă și realistă
Dacă ai ales pisica din prima imagine, care este o siameză, ai o personalitate deschisă, ești atașată de prietenii tăi și știi cum să îi încurajezi când trec prin momente grele. Datorită firii tale plăcute, persoanele apropiate îți cer mereu sfatul și se simt foarte bine alături de tine. Ești diplomată și nu împarți niciodată lucrurile în rele și bune. Încerci mereu să găsești un compromis să fie toată lumea mulțumită.
Pisica numărul 2: ești curioasă și empatică
Pisica din cea de a doua imagine, o americană cu păr scurt, este reprezentativă pentru o personalitate curioasă, creativă, constructivă și profund morală. Ești apreciată de cei care te cunosc pentru că ești mereu alături de ei și știi să le păstrezi secretele. Îți place să lupți pentru adevăr și faci tot posibilul să fii cât mai corectă.
Pisica preferată numărul 3: ești materialistă și știi ceea ce vrei
Cea de a treia pisică, o persană, este specifică unei persoane care știe să se bucure de viață și care nu aleargă după idealuri greu de atins. Știi ce vrei, ești ambițioasă și îți propui întotdeauna ținte realizabile, dar de la un succes la altul ajungi mai sus și îți merge tot mai bine. Fie că ești carieristă, fie că ai o afacere sau te interesează familia, faci totul pentru bunăstarea ta și a celor dragi.
Pisica numărul 4: ești o familistă convinsă
A patra pisică aparține rasei americane Maine Coon, considerată una dintre cele mai bune pisici protectoare ale casei. Pentru tine, cel mai mult contează dragostea soțului și copiii, liniștea casei voastre și bunăstarea familiei. Faci totul pentru a le oferi celor dragi confort, afecțiune și mici surprize, care să îi facă fericiți zi de zi. Ești o mămică dedicată și o familistă convinsă!

Distribuie prietenilor

Continuarea pe libertateapentrufemei.ro