Testul copacului îți arată caracteristica dominantă a personalității tale

 

Priveste cu atentie imaginea. Alege unul dintre cei șase copaci. Nu sta prea mult pe ganduri. Vei afla caracteristica dominanta a personalitatii tale.

Copacul # 1 – Liniste si responsabilitate
Daca ai ales copacul cu numarul 1, esti o persoana responsabila. Ai simtul umorului dezvoltat si faci fata provocarilor cu umor si cu zambetul pe buze. Linistea si calmitatea de care dai dovada pot fi atat un punct forte, cat si un punct slab. De ce? Pentru ca ai tendinta sa faci pace, chiar daca ar trebui sa lupti pentru dreptatea ta. Pe de alta parte, aceasta pace iti poate aduce un mediu armonios acasa si la serviciu.

Distribuie prietenilor

Copacul # 2 – Cooperare si consideratie
Daca ai ales copacul cu numarul 2, esti o persoana care pune foarte mare accent pe cooperare. Iti place sa te intelegi bine cu oamenii, sa faci echipa cu oricine. Esti o fire rabdatoare si asculti cu atentie problemele oamenilor. Reversul medaliei poate fi faptul ca, uneori, iti poti pierde propria originalitate doar de dragul de a le face celorlalti pe plac.

Copacul # 3 – Inteligenta si generozitate
Daca ai ales copacul cu numarul 3, esti o persoana generoasa, gata oricand sa le sara celorlalti in ajutor. Inteligenta de care dai dovada te ajuta sa rezolvi orice problema. Mai mult, esti o persoana care reuseste sa prevada anumite evenimente si astfel, iti poti lua din timp masuri de precautie.

Continuarea pe sfatulpatintilor.ro