Testul Crăciunului: Alege bradul preferat și află ce spune despre tine

 

brazi 2 300x138 2Ești o fire perfecționistă, tradiționalistă, în ton cu atmosfera de Crăciun sau, din contră, ești o persoană noncoformită, care nu respectă tradițiile? O simplă alegere a bradului de sărbători dezvăluie detalii ascunse despre personalitatea ta.
Alege bradul preferat, fără să te gândești prea mult, și află ce spune despre tine în cele ce urmează:
1. Ai ales bradul de Crăciun clasic
Pomul ales de tine este un triunghi aproape perfect, împodobit cu gust, cu ornamente care se potrivesc perfect. Ești o fire perfecționistă și îți plac liniile curate, clare. Îți place simplitatea în viața ta, știi să eviți încurcăturile și conflictele și te simți cu adevărat fericită atunci când toate lucrurile sunt ordonate.
2. Ai ales bradul de Crăciun excentric
Acest brad spune despre tine că îți place să faci întotdeauna lucrurile în felul tău. Adori ornamentele de Crăciun excentrice și ai propriile tale tradiții când vine vorba de sărbătorile de iarnă. Îți place să aduci un aer fresh lucrurilor și nu îți place atunci când sărbătorile devin prea elegante sau pretențioase.
3. Ai ales bradul de Crăciun retro
An de an, îți decorezi bradul de Crăciun cu ornamente în culori pastelate și cu beteală strălucitoare, pentru a aduce un aer retro sărbătorilor de iarnă. Bradul tău de Crăciun pare desprins dintr-o fotografie din anul 1965. Ai un simț estetic dezvoltat și îți place să faci lucrurile altfel decât cei din jurul tău.
4. Ai ales bradul de Crăciun stilat
Nu îți poți imagina un Crăciun fără un brad împodobit, iar acest lucru a devenit pentru tine ca un al doilea job în preajma sărbătorilor. Alegi cu grijă toate ornamentele pentru că vrei să ai cel mai frumos brad de Crăciun. Acest lucru spune despre tine că ești o persoană competitivă și perfecționistă.

Continuarea pe unica.ro