• Home
  • Fapt divers
  • Testul subconștientului: Alege o piatră prețioasă și descoperă ce mesaj important îți aduce

Testul subconștientului: Alege o piatră prețioasă și descoperă ce mesaj important îți aduce

test 2

Se crede că pietrele prețioase și semiprețioase au proprietăți vindecătoare și emană energie, dar transmit și mesaje subconștiente și spirituale care ne pot ajuta să alegem calea potrivită.

Acest test simplu îți va arăta de ce ai nevoie cel mai mult în acest moment, iar piatra ta spirituală te va „învăța” cum să-ți atingi scopul.

1. Granat

Dacă ați ales un granat, din categoria pietrelor semiprețioase, atunci împământarea energetică este ceea ce probabil aveți nevoie chiar acum. Grenatul îți regenerează energia și te conectează la pământ.

Treci printr-o perioadă stresantă și trebuie să-ți folosești rezervorul de energie divină? Dacă da, un granat te poate ajuta să intri în contact cu realitatea și să vă reîncărcați bateriile.

2. Ametist

Dacă ai ales ametist, atunci probabil că ai nevoie de aerul proaspăt, magic al spiritului tău. Trăim într-o lume în care stimulenți diverși și perturbatori sunt dăunători abilităților noastre magice. Ametistul ne ajută să rămânem „sobri” cu privire la ceea ce contează cu adevărat pentru noi.

De asemenea, ne ajută imaginația să fie din nou creativă.

3. Piatra sângelui

Dacă ai ales piatra sângelui, atunci este posibil să ai nevoie să scapi de ceva care vă bântuie de mult timp . Piatra sângelui acționează ca o punte magică cu emoțiile noastre și, prin urmare, este o piatră care ne va ajuta să eliberăm toate aceste sentimente pe care am încercat să le ascundem.

4. Safir

Safirul este un simbol al raiului, ce aparține planetei Saturn. El îți spune că te străduiești să rămâi înregistrat în veșnicie, astfel încât faptele tale să-ți supraviețuiască. Se crede că dă putere, onoare și permanență celui care îl poartă.

Încă din Evul Mediu, i-au fost atribuite cele mai înalte valori spirituale. Safirul este o piatră a credinței adevărate, a purității spirituale și a acțiunilor mari de protecție. Puterea lui constă în calitățile sale spirituale. Ne învață că putem atinge obiectivele doar dacă ne aliniem viețile cu legile Universului.

5. Agat

Dacă ai ales agatul, atunci probabil că ar trebui să îți întărești relația cu natura și ființa interioară.

Se credea că dacă ai îngropa un agata în pământ, atunci acel loc va deveni din nou magic. Probabil că de asta ai nevoie acum, pentru a reînvia speranța în viața ta.

6. Smarald

Dacă aii ales smarald, concentrează-vă pe dragoste și parteneriate. Aceasta este o piatră de inspirație și răbdare nesfârșită. Aduce calm în domeniul emoțiilor și relatii bune cu ceilalți oameni. Cunoscută drept „piatra iubirii de succes”, aduce binecuvântare și devotament. Întărește unitatea, dragostea necondiționată și parteneriatul și ajută la prietenia sinceră.

7. Onix

Dacă ai ales onix ai nevoie de sprijin. Onixul dă putere, oferă sprijin în circumstanțe dificile și în perioade de stres. Legătura onixului cu întregul îți concentrează energia și o armonizează cu natura.

Vei putea anticipa mai ușor viitorul, vei gestiona mai bine propriul destin. Această piatră încurajează puterea, durabilitatea și rezistența.

Continuarea pe romaniatv.net

Parteneri