Testul viitorului! Priveşte imaginea şi alege un cal: Vei afla la ce sa te aştepţi de la viaţă

 

Alegerile sunt esenţiale în viaţă şi ele îţi arată calea spre viitor. În plan psihologic, specialiştii propun tot felul de teste menite să analizeze aşteptările pe care fiecare dintre noi le are. Subconştientul lucrează şi pe baza lui alegem.

Testul viitorului îţi poate spune la ce să te aştepţi în viaţa ta, iar tot ce trebuie să faci este să priveşti cu atenţia imaginile în care apar caii şi să alegi pe cel pe care tu îl consideri a fi cel mai frumos.

Distribuie prietenilor

Iată interpretările, în funcţie de alegerea pe care ai făcut-o:

1. Eşti în căutarea liniştii şi confortului, dar vezi un obstacol în faţa ta. Ştii exact ce vrei, dar înţelegi că, fără efort, nu poţi realiza acest lucru.
Acum este momentul perfect să depăşeşti dificultăţile. De ce să amâni? Da, problema poate părea înfricoşătoare, dar cu cât aştepţi mai mult, cu atât eşti mai nervos şi mai departe de atingerea obiectivului tău. Acţionează!

2. Eşti atras(ă) de tot ce este frumos şi estetic. Îţi plac lucrurile frumoase. Cel mai probabil, oamenii îţi cer deseori părerea, în special în problemele legate de gust. Trăieşti cu convingeri puternice despre cum ar trebui să meargă lucrurile. Nu este nimic în neregulă, dar ceilalţi ar putea să simtă că eşti prea critic(ă).

3. Alegerea acestui cal înseamnă dragostea pentru viaţa de calitate. Apreciezi ordinea, eleganţa, exactitatea, bunele maniere şi decenţa. Acestea sunt calităţi minunate şi, prin urmare, oamenii te consideră demn de respect. Însă încearcă să nu arăţi prea „aspru”. Fii curajos – uneori poţi încălca regulile. Acest lucru nu numai că te va înveseli, dar îţi va deschide şi uşi care au fost închise mult timp.

4. Cel mai probabil, cauţi o oportunitate de a deveni mai liber în acţiunile tale. S-ar putea să fi fost copleşit de probleme în ultimul timp (de muncă, sociale sau financiare), iar acum vrei să te eliberezi. În loc să te ascunzi de lucruri care te deprimă, adună-ţi puterea şi înfruntă problemele. Nu le evita, concentrează-te pe soluţionarea lor. Astfel vei scăpa de necesitatea de a fugi.

Continuarea pe clickpentrufemei.ro