• Home
  • Fapt divers
  • Top 4 zodii independente. Cine nu suportă să-i fie îngrădită libertatea?

Top 4 zodii independente. Cine nu suportă să-i fie îngrădită libertatea?

zodii 2

Cu toții ne bazăm pe ajutorul comunităților noastre într-un fel sau altul – oamenii sunt creaturi extrem de sociale, la urma urmei – dar îmbrățișarea unui sentiment de libertate și suveranitate personală se simte foarte bine, de asemenea. Într-o lume în care nimic nu este constant sau garantat, să ai încredere în tine este o necesitate, chiar dacă ești implicat în dinamica relației tale cu ceilalți. Cu toate acestea, pentru cele mai independente semne ale zodiacului, a avea autonomie este și mai important.

În timp ce unele semne zodiacale pot fi mai independente în mod natural decât altele, este nevoie de mai mult decât să te naști într-o anumită zi pentru a oferi cuiva un sentiment de încredere în sine – iar privirea pe harta natală în ansamblu îți poate oferi o idee mai bună despre nevoia ta astrologică de libertate. De exemplu, a avea planete motivante precum soarele (care reprezintă puterea de voință și identitate) sau Marte (care reprezintă acțiune și energie) în aventuroasa casă a noua a hărții natale poate face pe cineva deosebit de liber și dornic să exploreze lucruri noi.

Berbec (21 Martie – 19 Aprilie)
Fiind primul semn al zodiacului, Berbecul îndrăzneț și sfidător se naște pentru conducere. Aceste semne de foc care urmaresc cu încăpățânare dragostea, își urmează impulsurile pentru a fii responsabile de propriul destin și nu vor să fie stăpâniți de nimeni altcineva. Pe lângă faptul că este unul dintre semnele cardinale care iau inițiative, Berbecii sunt, de asemenea, conduși de planeta Marte, neînfricată și înflăcărată, care îi impregnează cu spiritele lor asemănătoare războinicilor și cu puterea lor interioară. Acești pionieri incapățînați sunt întotdeauna gata să ia măsuri și să facă mișcări pasionale, iar sentimentul lor neîngrădit de independență nu poate fi reținut sau împiedicat.

Săgetător (22 Noiembrie – 21 Decembrie)
Poate că nu există semn mai independent decât Săgetătorul cu spirit liber. Fiind căutători de entuziasm de-a lungul vieții și iubitori de aventură, aceste semne de foc fericite au nevoie de multă libertate pentru a prospera. Săgetătorii își provoacă în mod constant convingerile proprii și ale celorlalți, își extind orizonturile și se avântă fără teamă pe un nou teritoriu – așa că refuză să fie prinși sau ținuți pe loc de orice care le pune frână părții lor sălbatice. Le place să fie în mișcare și liberi să-și urmeze propriile capricii, așa că relațiile codependente sau stilurile de viață restrictive tind să se confrunte cu nevoia lor constantă de viteză. Acești temerari cu minte deschisă apreciază mult spațiu, astfel încât să poată urmări curcubeele și să exploreze necunoscutul în timpul lor, fără limitare.

Continuarea pe sfatulparintilor.ro

Parteneri