Topul zodiilor născute să fie împreună toată viața

Sunt ca niste magneti. Desi sunt extrem de diferiti, se atrag intr-un mare fel. Ar putea ezita chiar sa inceapa o relatie, dar odata ce isi petrec timpul impreuna, vor incepe sa descopere chimia care exista intre ei si care nu poate fi simtita cu nimeni altcineva.

Balanta si Scorpion Balanta si Scorpionul se iubesc intrega viata cu pasiune. Sunt buni parteneri de viata, iubiti si prieteni. Balanta aduce in relatie dorinta, in timp ce Scorpionii stiu sa tina relatia pe linia de plutire. In plus, Scorpionii au nevoie intotdeauna de sfaturi, iar Balanta este cel mai bun consilier. In aceasta relatie, ambii parteneri indeplinesc nevoile celuilalt. Balanta si Scorpionul au de obicei interese si personalitati diferite. Ar putea ezita chiar sa inceapa o relatie, dar odata ce isi petrec timpul impreuna, vor incepe sa descopere chimia care exista intre ei si care nu poate fi simtita cu nimeni altcineva, scrie adevarul.ro, care citeaza yourtango.com.

Pesti si Rac. Acestea sunt doua dintre cele mai potrivite zodii ce pot forma un cuplu. in afara de sentimente puternice, ei au trairi si persoanalitati asemanatoare. Nici un alt semn nu este capabil sa inteleaga ce se intampla cu cele doua semne, asa cum se inteleg ei unul pe celalalt. Cand Pestele intalneste nativul Rac, incep sa se iubeasca imediat. Conexiunea dintre ei nu poate fi simtita de nimeni altcineva. Sunt foarte fericiti impreuna si gasesc linistea si echilibrul atunci cand se gasesc. Orice s-ar intampla cu ei, gasesc la partener siguranata de care au nevoie. Pestii si Racul se echilibreaza reciproc si au interese comune.

Distribuie prietenilor

Continuarea pe sanatate.bzi.ro