• Home
  • Fapt divers
  • Tranzitul lui Marte în Rac 2023. Ce efecte are asupra fiecărei zodii

Tranzitul lui Marte în Rac 2023. Ce efecte are asupra fiecărei zodii

tranzit marte

Între 25 martie și 20 mai 2023, Marte intră în Rac.
Iată cum influențează toate zodiile tranzitul lui Marte în Rac 2023.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)
Cu Mars tranzitand în Rac in 2023, persoanele care se încadrează sub zodia Berbec sunt susceptibile să simtă o atracție puternică către viața de acasă. Acest lucru ar putea lua forma unei dorințe de îmbunătățire a mediului de viață actual sau a unei noi aprecieri și conexiuni cu legăturile familiale. Oricare ar fi interpretarea particulară, această schimbare poate aduce o creștere a dorinței de a crea un sentiment de pace interioară și de a cultiva conexiunea cu rădăcinile, familia și calatoria acestora.

Taur (20 aprilie – 20 mai)
Pentru indivizii Taur, poate fi o perioadă de vindecare atât fizică, cât și emoțională. Cu această combinație, indivizii Taur vor fi mai adaptați la nevoile lor fizice și mai deschiși la explorarea aspectelor de îngrijire de sine. Din punct de vedere emoțional, acesta ar putea fi unul dintre cele mai bune momente pentru vindecarea oricăror traume sau experiențe trecute care au împovărat respectiva persoana.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)
Înainte de tranzitul lui Marte în Rac, persoanele Gemeni s-ar putea să se fi simțit puțin prea copleșite de agitația zilnică a vieții; totuși, această combinație ar putea ajuta la atenuarea unei părți din acest stres. Aducând un sentiment reînnoit de concentrare și claritate, ar putea fi mai ușor să rămâi promt și să prioritizezi lucrurile importante. În plus, această schimbare ar putea contribui la aducerea unui nou sentiment de optimism, atingand punctele creative sau conexiunile interpersonale.

Rac (21 iunie – 22 iulie)
Pentru persoanele din zodia Rac, este începutul unui nou nivel de exprimare emoțională. Marte în Rac poate aduce o nouă intensitate vieții emoționale, mărind atât bucuria, cât și tristețea care vin odată cu trăirea experiențelor emoționale. În plus, cu Marte în aceeasi zodie, persoanele Rac se pot simți deosebit de împuternicite și curajoase, încurajându-se să ia măsuri pentru a-și atinge obiectivele. O provocare la care trebuie să fii atent este potențialul ca granițele să devină prea solidificate și inflexibile.

Leu (23 iulie – 22 august)
Pe măsură ce Marte intră în Rac, oamenii din zodia Leu pot găsi o nouă legătură între latura lor pasională și cea creativă. Prezența lui Marte ar putea ajuta la eliberarea proceselor lor creative, încurajându-i totodată să urmărească eforturi de ambitie, cum ar fi afaceri sau hobby-uri de învățare. Cu toate acestea, Leii trebuie să fie atenți la potențialele copleșiri. Cu această combinație planetară, ar putea fi mai ușor să muști decât să mesteci, așa că poate fi înțelept să te asumi.

Continuarea pe sfatulparintilor.ro

Parteneri