Trei semne zodiacale pe care cel mai renumit astrolog din lume le consideră speciale

 

Poate cel mai renumit astrolog din lume, Wolf Messing, a studiat de-a lungul timpului comportamentul nativilor din horoscop. Analizând caracteristicile şi percepţiile fiecăruia, a ajuns la concluzia că dintre toate zodiile, trei se „desprind” de mulţime şi se remarcă a fi speciale.

Balanţa
Potrivit magului, aceşti nativi combină în sine simbolurile egalităţii şi dorinţa de a conduce, dorinţa de a ajuta aproapele şi egoismul, scrie relatii.net.

Distribuie prietenilor

Adesea, egoistul din Balanţă învinge sentimentul de ajutor reciproc. Potrivit lui Messing, reprezentanţii acestui semn zodiacal pentru a-şi atinge scopurile sunt capabili să manipuleze oamenii, şi chiar să le facă rău.

De ce sunt atât de speciali Balanţele? Messing a spus că escrocii născuţi în această zodie, au o carte rea în horoscop. Iar cei care se nasc sub o stea armonioasă, devin oameni calmi şi buni, care nu fac niciodată rău altora. Însă, şi unii şi alţii au foarte bine dezvoltat sentimentul de a intui şi a prezice situaţia.

Berbec
Messing considera că Berbecii merg spre obiectivul lor datorită temperamentul incredibil, pe care puţini reuşesc să-l frâneze. De asemenea, aceşti nativi au obiceiul să poarte o mască şi să nu trădeze cine sunt cu adevărat.
Ei pot crea cu uşurinţă impresia falsă despre capacităţile lor, precum şi câştiga încrederea unor oameni complet necunoscuţi. Messing era convins că Berbecii în constelaţia zodiacală – sunt cei mai buni oratori şi lideri. Aceştia tind să fie lideri, şi radiază o energie incredibilă, care adesea este transmisă la distanţe mari.

Continuarea aici