A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Ultimele cuvinte ale victimei de 15 ani: ”Vine, vine”

0 2.345

 

Șeful demis al Poliției Române, Ioan Buda, a confirmat, într-o intervenție televizată, că eleva de 15 ani din Caracal, violată, chinuită și asasinată, a spus telefonic  – au fost ultimele ei cuvinte – ”Vine, vine”. Era ultimul apel din cele trei la 112, toate lovindu-se de obtuzitatea sistemului românesc de intervenție și protecție. După acest strigăt al disperării, de pe telefonul călăului, apelul s-a întrerupt brusc. Autoritățile au apelat de nouă ori acel telefon pentru a lua legătura cu fata, dar telefonul a rămas mut.

”Sunt mai multe ipoteze pe care mergem. A zis: ”vine, vine” și s-a întrerupt. Îmi pare rău că a murit această fetiță”, a declarat Ioan Buda.

La Caracal continuă cercetările și în această dimineață. În casa groazei au fost găsite hainele fetei, bijuteriile ei, dar și alte resturi umane dizolvate în acid, care nu par a fi ale ultimei victime, existând bănuiala că alte două fete au fost ucise aici.

Fostul mecanic auto, taximetrist de ocazie, prin care își recolta victimele, este descris contradictoriu de vecini. Unii spun că era un om săritor, alții descriu viața imposibilă cu el, dovadă că soția a plecat cu cei doi băieți ai lor cu mulți ani în urmă, uitând că el mai există.

Mădălina Stoica, AMPress

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More