Ultimate magazine theme for WordPress.

Uluitor! Charles mărturisește, după ani, că s-a căsătorit forțat cu Lady Diana, fiind ”incompatibili”

1 123
This poll has ended (since 15 hours).

Considerati inspirata intrarea ziaristilor in politica?

Nu
55.20%
Da ,daca fac politica pentru tara lor , pentru natiune , pentru fiabilitatea granitelor.
24.37%
Da
15.41%
Poate
5.02%

Prințul Charles a evitat ani întregi să vorbească despre mama copiilor săi, prințesă Diana, care s-a stins din viață la 36 de ani. Însă, în cea mai recentă biografia lansată de corespondentul regal Robert Jobson „Charles at 70: Thoughts, Hopes and Dreams”, acesta a vorbit pentru prima dată despre Lady Di, recunoscând că a vrut să rupă logodna, fiindcă erau ”incompatibili”.

În biografia lansată pentru a marca aniversarea prințului Charles, ce va împlini pe 14 noiembrie 70 de ani, moștenitorul coroanei britanice recunoaște că a decis în cele din urmă să se căsătorească cu Lady Diana Spencer la insistențele tatălui său

„Doream cu disperare să renunţ la nunta din iulie 1981, după ce, în timpul logodnei, am descoperit cât de îngrozitoare erau perspectivele, neavând nicio şansă să apuc să o cunosc pe Diana”, le-a spus prinţul de Wales prietenilor, potrivit biografiei.

Fiul cel mare al reginei Elisabeta a II-a a mărturisit că și-a dat seama că el și Lady Di sunt incompatibili după doar câteva întâlniri, dar nu avea nici un pic de putere și nu putea să facă nimic, deși știa că nunta este o greșeală.  În plus, Charles a dezvăluit că fosta soţie  nu era interesată de ”îndatoririle” coroanei.

„Ruperea logodnei ar fi fost un cataclism, deși știam că mariajul nostru era o greșeală teribilă”, a spus el.

Citește mai mult în Libertateapentrufemei.ro


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

loading...

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata