Un copil de 4 ani susține că este reîncarnarea Prințesei Diana

 

Copiii spun cele mai trăznite lucruri, dar de doi ani un copil le tot spune părinților săi cel mai neobișnuit lucru. Potrivit prezentatorului australian de televiziune David Campbell, băiețelul său în vârstă de 4 ani, Billy, crede că este reîncarnarea regretatei Prințese Diana și susține că își amintește detalii din viața ei.

Bărbatul, care are trei copii, a povestit totul într-o rubrică pentru Stellar Magazine, pe care o descrie ca fiind cel mai „ciudat” lucru pe care l-a scris vreodată. El începe prin a povesti că fiul lui cel mic a început să vorbească despre faimoasa prințesă la vârsta de 2 ani, când a văzut o poză cu Diana și a spus: „Uite, sunt eu pe vremea când eram o prințesă”. Deși nu i s-a spus nimic despre Familia Regală, comentariile ciudate ale lui Billy au inclus un incident în care le-a vorbit părinților săi despre un frate numit John (fratele Prințesei Diana, John, a murit înainte ca ea să se nască).

Distribuie prietenilor

De asemenea, el le-a mai povestit despre cei doi băieți ai săi (William și Harry).
„A început să facă referiri la cei doi „băieți” ai lui”, își amintește David, citat de The Mirror. „Când am întrebat despre ce băieți este vorba, fiul nostru a spus „băieții mei”, a mai scris prezentatorul.

Prințesa Diana alături de Prințul Charles și cei doi copii ai lor Și ca și cum asta nu era suficient, copilul a descris felul în care arată Balmoral, reședința preferată a reginei Elisabeta a II-a, fără să o fi văzut măcar o dată. „I-a spus unui prieten de-al nostru scoțian că atunci când era Prințesa Diana obișnuia să meargă la un castel din Scoția. A descris castelul ca având „unicorni pe el” și se numește Balmoral”, a zis tatăl.

„Unicornul este animalul național al Scoției și există unicorni pe ziduri, cum de știe asta???”, a continuat David.

Cel mai recent comentariu al lui Billy este și cel mai șocant dintre toate – și are legătură cu moartea Dianei.
„Lisa i-a arătat o altă fotografie a Dianei. Billy a spus: Sunt eu ca prințesă. Apoi într-o zi au venit sirenele și nu am mai fost prințesă”, a povestit bărbatul.

Sursa – unica.ro