A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Un român a minţit că e suspect de coronavirus pentru că voia să fie plimbat cu izoleta. Ce amendă a primit

0 145

Un bărbat în vârstă de 60 de ani, din localitatea Crainimăt, judeţul Bistriţa Năsăud, a sunat la 112 şi a minţit că ar putea fi infectat cu coronavirus. În realitate, acesta voia să vadă cum e să te plimbi cu izoleta.
Incidentul a avut loc duminică, bărbatul declarând că a sosit din Italia şi se simte rău.
După ce a ajuns la domiciuliul acestuia, echipajul de intervenţie a constatat că a fost vorba doar de o minciună.

„Azi, 15.03. a.c., în jurul orei 16.30, a fost înregistrat un apel 112 în care un bărbat, cu vârstă de 60 de ani, din Crainimăt, afirma că e întors din nordul Italiei şi prezintă simptome precum febră, tuse şi deficit respiratoriu.
Un Echipaj B2 din Substaţia Beclean a fost alocat pentru a interveni cu măsuri de protecţie adecvate (echipament complet de protecţie biologică).

La faţa locului, s-a constatat faptul că în apelul 112 a fost furnizată o identitate falsă, că persoana în cauză a declarat aspecte neconforme cu realitatea. Drept urmare, echipajul a sesizat dispeceratul, cazul fiind deferit Poliţiei. Agenţii de Poliţie s-au deplasat la faţa locului şi au sancţionat persoana cu o amendă de 5000 de lei”, au declarat reprezentanţii Prefecturii Bistriţa, citați de presa locală, potrivit libertateapentrufemei.ro.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More