• Home
  • Fapt divers
  • Unde să pui zahărul în casa ta pentru a atrage norocul și banii?

Unde să pui zahărul în casa ta pentru a atrage norocul și banii?

Zahar 1

Auzim adesea despre ritualuri pentru a atrage bani în casele noastre și, deși multe dintre ele oferă rezultate incontestabile, realitatea este că există și alte metode de a contacta universul, care sunt foarte simple și la fel de puternice.

Există unele ingrediente în bucătăria noastră care trec neobservate și pe care le folosim pur și simplu pentru a spori gustul preparatelor noastre. Poate că nu pare verosimil, dar doar puțin zahăr poate schimba cursul finanțelor tale.

Potrivit ezoterismului, această pulbere albă cu gust dulce, prelucrată din trestie de zahăr, este strâns legată de energia muncii, prosperității, abundenței, sănătății și iubirii.

Iată trei locuri în care să pui zahăr pentru a atrage abundența
1) Plantele

Plantele de apartament reprezintă vitalitatea, creșterea constantă și reînnoirea, așa că, dacă așezi niște zahăr lângă ghivecele de flori, grădina de legume de interior, peretele verde sau orice spațiu cu verdeață din interiorul casei tale, vei da un semnal clar universului că ești gata să primești abundența.

2) În interiorul dormitorului

Dormitorul nostru este un spațiu sigur în casa noastră, locul unde se odihnesc visele noastre și unde încep zilele noastre. Punerea zahărului pe noptieră sau pe o suprafață din apropierea patului nostru garantează o odihnă excelentă și o trezire plină de energie pentru a ne îndeplini obiectivele.

3) Colțul de sud-vest

Colțul de sud-vest este un loc foarte benefic pentru a crește calitățile magice ale oricărui obiect, deoarece, conform feng shui, această poziție strategică este asociată cu abundența și norocul. Cu ajutorul unui pic de zahăr în acest loc veți atrage automat energia banilor.

Cel mai bun mod de a pune zahăr în casă pentru a atrage norocul și banii este în interiorul unor mici pliculețe de pânză. În acest fel te asiguri că vei chema universul, dar fără să atragi vreo rozătoare sau vreo insectă în interiorul casei.

Sursa – doctorulzilei.ro

Parteneri