Uneşte palmele şi vezi dacă aceste dungi se aliniază. Ce spune asta despre tine

     Joc sau poate nu e joc?! Dacă nu știai deja, palmele reprezintă o „hartă” a personalității tale, care îți arată ce alegeri vei face în viață și ce îți suscită interesul. Una dintre liniile din palma ta îți răspunde la întrebarea: “când și cum îți alegi partenerul/partenera de viață?”.

Pentru a afla răspunsul la această întrebare, este suficient să apropii palmele şi să vezi în ce caterogie te încadrezi. Astfel:

Dacă cele două linii se aliniează înseamnă că îţi doreşti stabilitate şi echilibru în viaţă. Eşti o fire caldă, plină de compasiune şi vei căuta pe cineva la fel de liniştit ca tine. Nu în ultimul rând, vei ţine cont de părerea celor apropiaţi atunci când îţi alegi jumătatea.

Distribuie prietenilor

Dacă linia de la palmă dreapta este poziţionată mai sus decât cea de la palmă stângaînseamnă că eşti o persoană înţeleaptă şi analitică.Eşti foarte selectivă şi cauţi un partener care să fie la fel de înţelept că ţine, de aceea ai şanse mari să te căsătoreşti cu o persoană mai în vârstă.

Dacă linia din stânga e amplasată mai sus decât cea de la mâna dreaptă înseamnă că eşti o persoană puternică, dar foarte geloasă. Vei caută un partener loial şi care să îţi fie cumva supus, căci eşti un om încăpăţânat.

Tu în care categorie te încadrezi? (Sursa – Euforia.rounește)