Uniunea Ziariștilor Profesioniști: Nu, domnule André Rieu, nu e normal!

  Andre rieu 1Noi suntem balcanici; dacă nu stăm îmbrăcați elegant pe bordura din fața Casei Poporului, mâncând semințe, ne lipsește ceva.
Celebrul violonist André Rieu a pus în scenă nu mai puțin de 7 concerte în Piața Constituției din București, datorită cererii fanilor săi. În timpul concertelor, oamenii nu s-au aşezat la timp pe scăunelele lor, deoarece se aşezaseră mult timp la coadă la crenvurşti şi popcorn, iar artistul a întrebat dacă e normal ca la București să fie așa.

Într-un articol pe Evenimentul Zilei, semnat de „Fata din multinațională”, autoarea îi răspunde artistului: Nu, domnule André Rieu, nu e normal.

Distribuie prietenilor

„Nu, domnule André Rieu, nu e normal, dar…Noi suntem balcanici, dacă nu stăm îmbrăcaţi elegant pe bordura din faţa Casei Poporului, mâncând seminţe, ne lipseşte ceva şi ia stai puţin domnule André Rieu, de ce ai venit să susţii atâtea concerte tocmai la noi? Nu-i aşa că ai ştiut că tocmai această mulţime majoritar ignorantă şi dornică să se dea mare, foarte mare, big, grossen (“Vai dragă, am fost la Rieu, da ce fromos a fost, ce fromos, numai lume bună şi noi”) va da buzna la concerte, întărind şi mai mult strălucita strategie de marketing pe care o ai în spatele viorii? În fond şi la urma urmei bravo, nu oricine ştie să facă din vals o “afacere” (în afară de Strauss&family)”, a scris autoarea.

Despre faptul că organizatorii concertelor au explicat că e normală proiectarea oamenilor întârziați pe ecrane, autoarea susține că nu a mai auzit asemenea chestiuni.

„Cică organizatorii concertului lui André Rieu spun că proiectarea oamenilor pe ecranele din Piaţa Constituţiei, cu chestii de mâncare în mâini, face parte din regia tuturor spectacolelor pe care le susţine artistul în lume. Din slabele mele aduceri aminte nu am văzut aşa ceva “la regia” pe unde a concertat Rieu. Sau poate mi-a scăpat o parte a lumii. Ok. Şi acum, vals”, a mai adăugat aceasta.