• Home
  • Fapt divers
  • Uşa pe care o alegi îţi poate prezice viitorul. Ce te asteaptă în ultimele trei luni ale lui 2020?

Uşa pe care o alegi îţi poate prezice viitorul. Ce te asteaptă în ultimele trei luni ale lui 2020?

usa test

Priveste aceste opt usi. Prin care ti-ai dori sa treci? Incearca sa nu te gandesti prea mult la asta, alege rapid bazand-te pe instinct. Apoi, mergi la numarul usii alese si vezi ce dezvaluie despre tine si viitorul tau.

Usa numarul 1
In viata alegi lucrurile simple. Iti plac locurile linistite, singuratice si iti place sa petreci mult timp singur.
Cand te afli in compania altora, preferi sa fii acasa, poate cu cativa prieteni si cu membrii apropiati ai familiei. Viitorul tau este fericit pentru ca stii ce-ti place. Iti plac autenticitatea si simplitatea. In 2020, vei dori sa traiesti o viata departe de dramele celorlalti. Ai grija sa nu devii prea plictisitor.

Usa numarul 2
Esti predestinat unei vieti instarite, insa stii ca iti poti atinge obiectivul daca muncesti din greu.
Prin alegerea unei usi in care apar scari inseamna ca esti inclinat pentru catarare. Iti plac lucrurile scumpe si intelegi ca pentru a le avea trebuie sa muncesti din greu, pas cu pas. In 2020 nu-ti va fi teama sa urci pana in varf. De fapt, te vei bucura de aceasta calatorie.

Usa numarul 3
Trebuie sa ai grija. Ai inclinatia de a te aventura in necunoscut si chiar daca instinctul tau te poate ajuta, de multe ori ignori semnele de avertizare. Hidrantul este un simbol al unui posibil pericol, insa nimeni nu stie ce se ascunde in spatele acestei usi. Daca ti-ai asumat prea multe riscuri in ultima vreme poate ca este timpul sa devii mai precaut, in 2020.

Totusi, numarul 26, aflat pe usa, este unul important pentru iudeo-crestini si il simbolizeaza pe Dumnezeu. Chiar daca te afli pe un drum riscant si chiar daca esti sau nu credincios, te poti simti bine stiind ca esti protejat de cineva.

Usa numarul 4
Daca alegi aceasta usa esti pregatit de lupta. Indiferent ca este una legala, o lupta pentru putere sau vrei sa fii promovat la birou, esti pregatit sa lupti din toate puterile, iar acest lucru te va ajuta. Rosu simbolizeaza puterea la fel ca si zidurile castelului.
Nici macar fierul si marginile ascutite nu te fac sa renunti cererea de a primi ceea ce crezi ca ti se cuvine. Ai fost prea multa vreme impiedicat sa primesti ceea ce doresti, insa in 2020 esti pregatit sa iei in stapanire intregul castel.

Usa numarul 5
Daca ai ales aceasta usa, nu-ti face griji. Lucrurile vor fi destul de linistite. Iti doresti ceva confortabil si calm. Poate ca ai trecut prin niste perioade grele din punct de vedere personal sau profesional. In 2020, vrei sa fii inconjurat de persoanele care iti sunt loiale si care te iubesc neconditionat.
Daca ti-a fost greu in ultima vreme fii fericit de faptul ca stii ceea ce doresti. Stai alaturi de persoanele care te ajuta si evita-i pe cei te destabilizeaza.

Usa numarul 6
Ai cam fost impovarat, insa vestea buna este ca esti suficient de optimist pentru a trece cu capul sus peste tot.
Cat de curand va trece si perioada aceasta grea, chiar daca nu ai depasit-o inca. In 2020, soarele va ajunge si pe strada ta. Nu trebuie decat sa mai ai putina rabdare. Nu te da batut!
Ce a fost mai greu a trecut si atat timp cat nu renunti totul va fi bine.

Continuarea pe sfatulparintilor.ro

Parteneri