• Home
  • Știri
  • Vlad Nistor, despre campania electorală a lui Piedone: Există, cred, foarte mulți cetățeni ai Bucureștiului care sunt afectați, poate chiar enervați de acest fel de a face politică

Vlad Nistor, despre campania electorală a lui Piedone: Există, cred, foarte mulți cetățeni ai Bucureștiului care sunt afectați, poate chiar enervați de acest fel de a face politică

nistor vlad

Profesorul Vlad Nistor, europarlamentar PNL, a vorbit la postul B1 TV, despre modul în care Cristian Popescu Piedone își face campanie electorală pentru Primăria Capitalei.

„Domnul Piedone, Cristian Popescu, pe numele său, are cu adevărat un stil de a face politică, care, după părerea mea, e distonant pentru România în anul 2024. Și nu numai pentru România, pentru întreaga Europă și lume civilizată, în anul 2024. Dar asta îi aduce popularitate și rezultatele se văd, încă, în sondaje”, a spus profesorul Vlad Nistor, potrivit b1tv.ro.

„Problema e care e ținta electorală a acestui domn, și aici domnia sa ar trebui să ne spună pentru că există, cred, foarte mulți cetățeni ai acestui oraș care sunt afectați, poate chiar enervați de acest fel de a face politică. Unde va duce încercarea sa, vom vedea.

Au mai existat tentative populiste în lumea asta, care au avut, unele dintre ele, din nefericire, și succes. Depinde de ceilalți candidați și de partidele care îi susțin ca bucureștenii să nu fie în prea mare măsură de acord cu un asemenea stil de a face politică”, a mai adăugat europarlamentarul PNL.

Parteneri