Vladimir Draghia, ”Faimosul”, a vorbit la tv despre comerțul cu sentimente și încercările de păcălire a votanților

 

Vladimir Draghia a aparut pentru prima data la tv dupa ce s-a intors din Republica Dominicana.
Prezent in platoul Wowbiz, „Faimosul” a vorbit despre marea finala a concursului. Vladimir Draghia a explicat de ce a spus in finala, inainte de desemnarea castigatorului, ca va dona marele premiu.
„Si mie mi-ar fi placut sa spun abia la sfarsit. Sunt de acord cu Catalin. Daca nu castigam si spuneam ce as fi vrut sa fac cu banii, nu m-ar fi crezut nimeni. Nici acum nu ma crede! Stateam langa Ionut, plangea pentru a zecea oara in emisiune, cum muncea in Ibiza, se folosea de asta, de lacrimile lui pentru a indupleca telespectatorii si a-i face sa il voteze. E normal sa o faca. E normal sa vorbesti despre tine, sa emotionezi lumea, sa ii faci pe oameni sa te voteze. Am vazut ca face apel la sentimentele publicului, mi se parea normal sa o fac si eu. Nu avea de ce sa imi fie rusine! E o cauza nobila!
Ionut a fost votat! Nu stiu de ce nu a castigat! Sunt aproape sigur ca a contat mult ca am spus ce vreau sa fac cu banii. Nu mi se pare de condamnat. Eu meritam sa castig tocmai de-asta. Nu vad de ce as fi ascuns asta. E un concurs complex, nu doar sportiv. Deocamdata nu stiu cum se va proceda. Mi-ar placea sa se doneze direct, sa nu mai fie taxe, comisioane, mi-a fost rusine sa intreb ce o sa se intample cu banii”, a declarat Vladimir Draghia.
Sursa: dailynews.ro