Zile norocoase în luna martie pentru fiecare zodie

 

Pentru unii nativi începutul lui martie se anunță productiv, de bun augur, în timp ce alții trebuie să aștepte până spre finalul lunii pentru ca norocul să le iasă în cale. Descoperă ce suprize ți-au pregătit astrele în luna lui Mărțișor, luna în care natura revine la viață.
 Berbec
Din punct de vedere profesional, ai mari șanse să primești o veste bună pe data de 9 sau pe 15. Pe 2 martie, în schimb, lasă-te purtată de sentimente pentru a te bucura din plin de surprizele pregătite de astre.

 Taur
5 martie este ziua ta norocoasă, așa că profită de fiecare oportunitate pentru că vei obține maximum de beneficii în această zi. Data de 30 este dedicată iubirii.

 Gemeni
Profesional, sentimental și economic, luna martie se anunță a fi productivă, atâta timp cât acorzi atenție maximă tuturor lucrurilor pe care le faci. Nu îți neglija iubitul și fii pregătită să semnezi niște hârtii importante pe 8 și pe 27 martie.

Rac
Dacă vrei să te împaci cu cineva drag ție, astrele se aliniază pentru a-ți purta noroc pe data de 19. Fii pregătită pentru o călătorie neprevăzută, dar neașteptat de plăcută, pe 21 sau 22 martie.

Leu
Norocul îți surâde pe data de 9 martie, când fie primești o veste pe care o așteptai de ceva timp, fie semnezi un contract care îți va mări veniturile pentru lunile următoare.

Continuarea pe clickpentrufemei.ro