• Home
  • Fapt divers
  • Zilele norocoase ale săptămânii, pentru fiecare zodie. Ziua Domnului este benefică acestor nativi

Zilele norocoase ale săptămânii, pentru fiecare zodie. Ziua Domnului este benefică acestor nativi

zodii puternice 1

Semnele zodiacului au o relație strânsă cu planetele, care, la rândul lor, sunt legate de fiecare zi a săptămânii. Din acest motiv, există o zi care ne favorizează mai mult și de care putem profita pentru că norocul va fi de partea noastră.
Mihai Voropchievici, numerolog, a dezvăluit la Antena 3 ce zi norocoasă ai în funcție de zodie.

Luni – Rac
Ziua de luni, patronată de Lună, este în general foarte norocoasă pentru nativii din zodia Rac. În zilele de luni, acestor nativi le este recomandat să-și asculte intuiția nativă fantastică. Este momentul perfect pentru noi începuturi, pentru a visa și a crea dacă vor să câștige în viață.

Marți – Berbec și Scorpion
Marțea are o încărcătură simbolică pentru Berbeci, care sunt încrezători și puternici, în special în această zi. Scorpionii vor simți că și-au găsit scopul, mai ales dacă este vorba despre îndeplinirea dorințelor celor dragi.

Miercuri – Gemeni, Fecioară și Vărsător
Ziua lui Mercur patronează comunicarea, echilibrul și înțelegerea. Pe Gemeni, ziua de miercuri îi face mai volubili, se simt în elementul lor de comunicare. Vărsătorii sunt de asemenea buni comunicatori, de aceea pot obține beneficii în această zi datorită modului în care se exprimă. Fecioarele beneficiază de echilibru interior în această zi și simt că puterea este de partea lor în mijlocul săptămânii.

Continuarea pe doctorulzilei.ro

Parteneri