Zilele norocoase din OCTOMBRIE pentru fiecare zodie în parte!

Luna octombrie se anunta plina de surprize si zile norocoase.

Berbec

În zilele de 2, 4 şi 8 octombrie, vor apărea noi oportunităţi de angajare în domeniul tău. Chiar dacă nu eşti încă 100% convinsă, încearcă măcar să mergi la interviuri şi să vezi despre ce e vorba. Nu se ştie niciodată cum ai putea să te reorientezi.

Distribuie prietenilor

Taur

Ai fost cam agitată în ultima vreme, motiv pentru care te simţi tristă şi fără chef de nimic. În zilele de 12, 19 şi 20 octombrie vei avea şanse mari să pleci într-o călătorie de afaceri, care să îţi dubleze veniturile. Încearcă să nu te mai stresezi din orice şi lasă totul în seama destinului.

Gemeni

Cu norocul stai bine, cu sănătatea cam rău, căci organismul tău începe să îţi dea un semnal de alarmă. În zilele de 7 şi 13 octombrie, ai posibilitatea să faci ceva pentru tine, un lucru inedit care să te scoată din rutină şi să te vindece la propriu.
Rac

Pe 28 şi 30 octombrie s-ar putea să primeşti un cadou neaşteptat, care să îţi schimbe complet starea de spirit. E posibil ca o persoană de sex opus să se fi îndrăgostit de tine, iar acum nu ştie ce trebuie să facă pentru a te cuceri.

Leu
Abia ai aşteptat luna octombrie! Toamna de inspiră şi îţi dă o energie de zile mari, pe care o vei avea mai ales în zilele de 5 şi 14 octombrie. Bucură-te alături de cei dragi de ieşiri în natură şi ai grijă de sufletul tău.

Continuarea pe kfetele.ro