Zilele norocoase în luna ianuarie 2017, pentru fiecare zodie!

 

În noul an, fiecare își dorește să aibă mai multe realizări, împliniri și mai ales, mai mult noroc. De aceea, iată ce spun astrele pentru fiecare zodie în parte despre zilele cele mai norocoase din prima lună a anului 2017.
Berbec
Începutul de an vine cu vești bune pentru nativii berbec pe toate planurile. Pe lângă faptul că vor avea foarte multe împliniri și cei singuri își vor găsi marea iubire, ei vor avea parte și de patru zile norocoase, care sunt: 7, 15, 21 și 29 ianuarie.

Taur
Luna ianurie aduce pentru nativii taur vești bune în plan profesional, dar și mai puțin bune în cel personal. Aceștia pot primi o mărire de salariu, și pentru că vorbim despre zile norocoase, vor avea noroc la bani în datele de 19 și 28 ianuarie.

Distribuie prietenilor

Gemeni
Și persoanele care sunt născute în zodia Gemeni vor avea încă din prima lună a anului 2017 noroc. Acești nativi vor avea noroc pe plan profesional, datorită schimbărilor pe care decid să le facă în carieră. Zilele norocoase sunt: 12 și 23 ianuarie.

Rac
Luna ianuarie este perioada în care trebuie să iei mai multe decizii, unele care-ți vor schimba viața. De aceea, ține cont de zilele norocoase ale zodiei, 21 și 24 ianuarie, atunci când iei marea hotărâre.

Leu
În prima lună din 2017 vei începe să te gândești serios la ce vrei să faci cu viața ta. Chiar dacă vei primi mai multe oferte de muncă din partea cunoscuților, ai grijă la unele zile care vor fi foarte norocoase pentru tine, și acestea sunt: 5 și 14 ianuarie.

Fecioară
Noul an vine cu foarte multe proiecte încă din prima lună. Și pentru că ești una dintre zodiile cele mai organizate și perfecte, vei trece cu brio peste ele, rezultatul fiind nemaipomenit. Zilele norocoase ale nativilor fecioară sunt 26 și 31 ianuarie.

Balanță
Chiar dacă anul 2016 a fost unul norocos pentru nativii balanță pe toate planurile, și următorul an se prezice a fi la fel. Dar zilele cele mai norocoase din prima lună sunt 8 și 16 ianuarie. În aceste date poți primi o avansare în carieră sau o cerere în căsătorie.

Scorpion
În noul an va exista o perioadă în care vei lega mai multe prietenii, unele devenind foarte strânse. De asemenea, nativii scorpion care sunt singuri își vor găsi marea dragoste în una din zilele lunii ianuarie, mai exact, 20 sau 25.

Continuarea pe clickpentrufemei.ro