• Home
  • Fapt divers
  • Zodii care fac adesea promisiuni false. De cine să te ferești!

Zodii care fac adesea promisiuni false. De cine să te ferești!

zodii femei 1

De câte ori nu te-ai supărat pe prietenii care fac promisiuni false? Fiecare dintre noi avem asemenea cunoștințe, prieteni sau chiar rude care promit tot felul de lucruri și nu sunt în stare să le ducă la bun sfârșit.
Unele zodii sunt mai înclinate să facă promisiuni false, decât altele. Iată care ar fi acestea!

Zodia Gemeni
Unii dintre nativii acestei zodii sunt de-a dreptul campioni la promisiuni false. Intenția lor nu este deloc să îi facă pe cei din jur să sufere. Pur și simplu, Gemenii trăiesc în prezent, reacționează la ceea ce li se întâmplă pe moment și promit ba una, ba alta…. ba că rezolvă ei, ba că se ocupă ei de tot, ba că plătesc ei… dar a doua zi uită și te trezești că situația nu a fost deloc rezolvată, iar nativul Geamăn se ocupă deja de alte lucruri…

Zodia Săgetător
Și Săgetătorii au marele păcat să facă tot felul de promisiuni, fără să le ducă la îndeplinire. ”Stai fără grijă!”, va spune Săgetătorul promițând că se ocupă el de tot, dar lor le place să cam vorbească multe și să facă mult mai puține. Săgetătorii nu pot fi consecvenți. Degeaba spun că fac ceva, dacă acel ceva îi plictisește sau este prea complicat. Vor renunța imediat, pentru că lor le place să facă lucruri simple, ușoare, spontane, care nu presupun niciun sacrificiu.

Continuarea aici

Parteneri