Zodii care nu iartă nimic niciodată

femeie nervoasa zodii 1

Mulți greșesc și pe toți trebuie să îi iertăm, mai devreme sau mai târziu, dacă greșelile lor pot fi iertate. Dar există câteva zodii care nu iartă nici cele mai simple greșeli.

Berbec
Dacă ai greșit cu ceva față de un Berbec, să nu te aștepți niciodată să uite sau să te ierte. Oricât de mică ar fi greșeala, Berbecii nu pot trece peste ea. Te vor ține minte, vor râde de greșelile tale, te vor lua peste picior și te vor taxa mai târziu. Nu uita că vei fi mereu în competiție cu un Berbec și el îți urmărește cei mai mici pași.

Capricorn
Capricornul se înscrie destul de clar în topul cu zodii care nu iartă niciodată. Pur și simplu nativi zodiei și mai ales femeile nu sunt capabile să înțeleagă de ce ai greșit și care au fost motivele pentru care ai luat o decizie care nu le convine. Este posibil, o vreme, să mai aibă o relație de amiciție cu tine, numai dacă au nevoie de ceva… altfel, nu iartă nimic!

Scorpion
Un Scorpion iartă numai dacă iubește foarte mult, deși puterea sentimentelor lui se va diminua considerabil. Dacă poate ierta, uneori, persoana iubită, nu vor ierta niciodată un străin, pe cineva din afara familiei. Ba chiar vor încerca să se răzbune, să îl dărâme, să îi arate că fiecare greșeală trebuie plătită cu vârf și îndesat.

Continuarea pe libertateapentrufemei.ro

Parteneri