Zodii cărora le vine totul pe tavă

Norocul și-l face omul? Adesea, da. Banii trag, de regulă, la oameni calculați, dar și la cei născuți să fie norocoși.

Scorpion

Se spune despre nativii din Scorpion că se nasc să fie lideri. Rămân calmi în orice situație și mereu aleg soluția potrivită. Analizează cu obiectivitate problemele cu care se confruntă și oferă cele mai bune sfaturi. Nu acceptă eșecul, preferă provocările, știind că numai competiția aduce rezultatele dorite și succesul.

Distribuie prietenilor

Rac

Foarte atenți la detalii, ei au un fler aparte, o voce interioară care-i îndrumă pe calea cea bună. Motiv pentru care nativii din Rac figurează pe lista celor care atrag banii precum un magnet. Sunt consecvenți și acționează concret, pe baza unui plan dinainte gândit și calculat. Uneori, progresele lor sunt neobservate, dar Racii simt că totul va fi bine.

Săgetător

Obțin tot ce își doresc. Iubesc banii, iar banii îi iubesc pe ei. Pe drumul lor spre succes financiar, Săgetătorii nu văd obstacole. Încăpățânați, ei își enervează, uneori, colegii sau subalternii, dar spre binele tuturor. Nativii din Săgetător sunt mereu în centrul evenimentelor, ceea ce le permite să profite din plin de oportunitățile ivite.

Leu

Personalități puternice și dominatoare, ei știu cum să obțină respectul celorlalți. Se folosesc de încrederea acordată de societate pentru a dobândi, la rândul lor, susținerea necesară. Nu se opresc în fața obstacolelor, caută ieșire din orice situație creată și o găsesc. Știu cum să facă bani, nimeni și nimic neputându-i opri să-și ducă dorința la îndeplinire.

Berbec

Își doresc mereu să fie în frunte, să fie primii. Își construiesc planuri, respectându-le cu strictețe. Nu se tem de competiție, nici să învețe de la alții, să-și completeze cunoștințele, să-și perfecționeze competențele. De aici până la succes și bani nu e decât un pas.

Citește tot pe DCNews.ro