Zodiile care au ghinion săptămâna asta. Uite cum pot ocoli necazurile!

Fiecare dintre noi are câte o perioadă proastă în fiecare lună. Iar jumătatea lunii martie poate fi o perioadă dificilă și tensionată pentru unii nativi. Află care sunt zodiile care au ghinion săptămâna asta și cum se pot feri de probleme.

Gemenii trebuie să vorbească mai puțin
Se știe cât de mult le place Gemenilor să vorbească, să povestească, să atragă atenția asupra lor cu bancuri, glume și istorii inedite.

Dar zilele acestea, s-ar putea să facă niște glume nepotrivite, iar gafele costă scump. Ar trebui să vorbească mai puțin, mai ales în preajma șefilor, pentru că nu se știe niciodată cum sunt interpretate vorbele lor.

Distribuie prietenilor

Mai multă seriozitate și implicare la locul de muncă nu strică. Este bine să își păstreze o imagine cât mai bună în ochii colegilor.

Racii sunt prea visători
Nativii Raci visează mult și au pretenții mari, dar numai de la cei din jur. Cu ei înșiși sunt foarte îngăduitori, dar așteaptă mereu de la alții să îi ajute să își împlinească visurile.

Nativii Raci care au ambiții mari săptămâna asta, dar nu știu să se sacrifice și să trudească pentru ele, pot avea surprize neplăcute. În mod cert, se numără printre zodiile care au ghinion în aceste zile.

Fie risipesc banii din lipsă de experiență și investesc în lucruri inutile, fie își asumă un risc prea mare și nu obțin nimic. Ba chiar riscă să fie înșelați de persoane rău intenționate.

Mai mult pe libertateapentrufemei.ro