• Home
  • Fapt divers
  • Zodiile, de la îngeri la demoni. Tu în care tabără crezi că ești?

Zodiile, de la îngeri la demoni. Tu în care tabără crezi că ești?

inger si demon

Toate zodiile au punctele lor forte si punctele lor slabe. Iata care sunt zodiile cu fețe angelice si care sunt cele mai “întunecate”. Tu din care tabara faci parte?

Balanta
Esti cel mai pur si cel mai frumos dintre ingeri. Esti atat de bun, incat si Dumnezeu ti-ar cere sfaturi. Ar trebui sa porti tot timpul bocanci ca sa nu-ti iei zborul spre Rai.
Taur
Ai o inima buna si iertatoare, nu tii niciodata ranchiuna pentru ca nu vrei sa-ti amarasti sufletul. Esti genul de om care le ajuta pe batrane sa treaca strada si salveaza pisicutele catarate in copaci. Partea proasta este ca multi oameni profita de pe urma bunatatii tale.

Pesti
Ai propriul cod de etica si il urmezi cu strictete. Esti bun si iubitor, iertator si tii cont de sentimentele celorlalti. Cateotadata te superi ca nu ti se raspunde cu aceeasi bunatate si generozitate. Partea buna este ca iti trece repede si crezi ca viata este prea scurta pentru a ti-o strica din cauza hater-ilor.

Sagetator
Ii iubesti pe ceilalti la fel de usor precum respiri. Treci prin viata tot timpul cu zambetul pe buze, te bucuri de prezenta oamenilor si mai ales de a celora care stiu sa te faca sa razi. Adevarul este pentru tine cea mai pretioasa comoara. Cand afli ca cineva te-a mintit te transformi intr-un mic dracusor. Insa nu lasi niciodata tristetea sa iti macine existenta.

Varsator
Cea mai mare virtute a ta este sa faci oamenilor favoruri. Iti place sa le aduci altora bucurie, esti onest, iubitor si dragut cu altii. Singurul tau pacat este dorinta sexuala crescuta, care te face sa iei decizii neintelepte.

Continuarea aici

Parteneri