Zodiile înzestrate cu puteri speciale

horoscop unu 1

În cazul în care nu știați, există anumite femei născute pentru a face cunoscută voia lui Dumnezeu. Mai mult decât atât, ele au puteri speciale!

VĂRSĂTOR
Femeia Vărsător este cea care dacă își impune anumite lucruri, le va îndeplini mai mult ca sigur. Faptul că este mereu cu un pas înaintea tuturor, nu este o simplă întâmplare, ci Dumnezeu a înzestrat-o cu puterea de a vedea în viitor, chiar dacă uneori ea poate considera acest lucru un blestem, și nu o binecuvântare. Cu toate acestea, femeia nativ în zodia Vărsător, trebuie să se considere norocoasă pentru că poate anticipa ideile greșite, pericolele și efectele negative pe care le pot avea unele acțiuni.

FECIOARĂ
Dacă ești născută în zodia Fecioară, ți s-a întâmplat să anticipezi de foarte multe ori ceea ce se va întâmpla, ai ghicit ce urmează. Poate așa ți-ai prins (fără să vrei) iubitul că te înșeală sau ai reușit să determini ce prieteni îți sunt neloiali și mincinoși, cu interese ascunse. Capacitățile tale extrasenzoriale sunt întărite de calitățile de lider pe care le ai, motiv pentru care, prin femeia Fecioară, Dumnezeu impune voia sa. Ambiția și perseverența femeii Fecioară sunt două dintre atributele definitorii pentru această zodie, acesta fiind motivul pentru care Dumnezeu a ales nativul acestei zodii să ducă mai departe cuvântul său.

Continuarea aici

Parteneri