Zodiile norocoase de Revelion

Influența eclipsei de Soare de la finalul lunii decembrie se împletește armonios cu tranzitul Soarelui și al lui Mercur în zodia Capricornului. Ultimele zile din an vor fi destul de frumoase și generoase cu toate zodiile. Dar câteva dintre ele vor avea mai multe șanse. Iată zodiile norocoase de Revelion.

Gemeni
Datorită aspectului favorabil pe care îl formează Mercur și Soarele în preajma Revelionului, pentru Gemeni vor fi zile foarte bune, mai ales din punct de vedere al câștigurilor. Anul acesta, vor reuși să se distreze, să petreacă și să se bucure de cadouri speciale, fără să cheltuiască prea mulți bani. Iar surpriza deosebită va veni din partea unei persoane care le datorează bani.

Leu
Nativii Lei se bucură acum de tranzitul lui Marte prin Săgetător și marea lor surpriză de Revelion poate fi o călătorie în străinătate sau pe meleaguri mai apropiate, unde se vor simți excelent și vor îmbina aventura cu pasiunea.

Distribuie prietenilor

Fecioară
Tranzitul lui Mercur prin Capricorn este de bun augur pentru nativii din zodia Fecioarei care se bucură de o perioadă prosperă la final de an. Dar cea mai mare bucurie pentru ei este să fie alături de oamenii care îi apreciază și care îi iubesc. Mulți nativi vor reuși să se întâlnească cu membrii familiei plecați departe.

Continuarea aici