10 obiceiuri și superstiții de Revelion. Respectă-le ca să-ți meargă bine tot anul

Revelionul este o noapte importantă pentru toți, deoarece face trecerea între ani și este o concentrare colectivă de gânduri bune și rezoluții care au toate șansele să se împlinească.
De aceea, este bine să ținem cont de obiceiurile și superstițiile acestei magice nopți de Revelion, ca să fim și mai siguri că ne va merge bine în anul ce va să vină.

Iată cele mai importante 10 culese din lumea întreagă

SĂRUTĂ PE CINEVA LA MIEZUL NOPȚII

Distribuie prietenilor

Cred că este cea mai cunoscută superstiție de Anul Nou. Se spune că cine nu se pupă în noaptea de Revelion va fi urmărit de ghinion în anul următor.

SĂ AI PEȘTE PE MASA DE ANUL NOU
Revelionul, superstiții. Se spune că această tradiție te va ajuta ca în anul ce va veni să plutești ca peștele în apă. În nici un caz să nu ai carne de pasăre pe masă, superstiția spune că poartă ghinion. Așadar, porc, vită și pește.

SĂ NU AI DULAPUL GOL
Asigură-te că ai în dulap suficiente haine cât de cât noi. Altfel, iată un motiv excelent să îți faci o bucurie din domeniul vestimentar fiindcă tocmai ce au început reducerile.

NU SCOATE NIMIC DIN CASĂ DE ANUL NOU, NICI MĂCAR GUNOIUL
Se spune că îți dai sporul afară din casă, de aceea lasă dusul gunoiului pentru data de 2 ianuarie.

ASIGURĂ-TE CĂ AI BANI LA TINE
Revelionul, superstiții. E o tradiție ținută de toți românii. Ai bani la tine de Anul Nou, ai toate șansele să ai belșug în anul ce urmează.

DESCHIDE TOATE UȘILE ÎNAINTE DE MIEZUL NOPȚII
Acest obicei are scopul de a pofti afară vechiul an și de a-l pofti pe cel nou. În felul acesta lași energiile să curgă, plus că e minunat să îți aerisești casa ori de câte ori ai ocazia.

MĂNÂNCĂ 12 BOABE DE STRUGURI LA MIEZUL NOPȚII

Fiecare boabă semnifică o lună din noul an. Practic, te împrietenești cu anul nou, îl faci să fie bine primit și în afară de asta, e bine să mănânci struguri. Îți asiguri doza optimă de antioxidanți chiar de la miezul nopții.

Continuarea Aici