AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Ce-ar fi să încerci, în weekend, aceste savuroase frigărui cu ciupercuţe? E simplu, iar răsplata…

Sunt un adevărat deliciu, merită să le prepari măcar o dată – Frigărui gustoase din ciupercuțe

Pregatirea unei frigarui din carne este un lucru simplu, clasic… dar ce spuneti de ceva mai creativ… Frigaruile din ciuperci champignon sunt nespus de aromate, de suculente si de gustoase…

Trebuie doar sa marinati ciupercile cu 30 minute inainte, sa le fixati pe bete de frigarui si sa le coaceti la cuptor…
Ingrediente

600 grame ciuperci champignon

2 lingurite suc de lamaie

4 linguri sos de soia

1 legatura de marar

1 lingurita boia de ardei

4 linguri ulei de floarea-soarelui

sare, dupa gust

Cum se prepara?

Spalati bine ciupercile si puneti-le pe un prosop curat, asa incat sa se absoarba tot lichidul, scrie retete.live.

Puneti ciupercile intr-o punga. Adaugati ulei vegetal, sos de soia, boia de ardei, sare, suc de lamaie si mararul tocat.

Inchideti punga si agitati continutul, apoi lasati-l pentru 30 minute.

Stropiti betele de frigarui cu apa si puneti ciupercile marinate pe ele.

Incalziti cuptorul la 200 grade Celsius si puneti ciupercile infipte in bete pe tigaie.

Coaceti-le aproximativ 15 minute.

Aceasta idee nu este doar pentru completarea frigaruilor cu carne… Daca sunt persoane din compania voastra care au renuntat la carne, se vor bucura din plin de acest deliciu…

Mai mult la Răzvan de la Secretele.com

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!