• Home
  • De la prieteni
  • Petrutza Petruta:De multe ori cei care ne fac să ne simțim singuri sunt copiii care atunci când ajung la casele lor uită de noi

Petrutza Petruta:De multe ori cei care ne fac să ne simțim singuri sunt copiii care atunci când ajung la casele lor uită de noi

Bună dimineața! O temă grea ați abordat astăzi… Când ești tânăr alegi singurătatea, iar când ai înaintat în vârstă, singurătatea te alege pe tine. Ea stă la pândă într-un colț al vieții și te atacă atunci când sufletul tău îi dă voie. Un om ca dvs., care are mulți prieteni și o familie iubitoare lângă el, nu are cum să se simtă singur.

De multe ori cei care ne fac să ne simțim singuri sunt copiii care atunci când ajung la casele lor uită de noi cei care i-am creat cu dragoste și i-am crescut pentru a deveni oameni.

Uneori există singurătatea în doi. Drumurile devin paralele și se întâlnesc două trenuri străine într-o gară comună ce se numește casă. Tu stai spectator la mersul celuilalt pe șine și încerci să găsești un obiectiv comun. Depinde de cel de lângă tine dacă încearcă să-ți aprecieze efortul sau deja este prea avariat de viață pentru a-l mai observa.

Bogăția noastră sufletească nu ne lasă să picăm în ghearele periculoase ale singurătății. Doar sufletul ne mai salvează și iubirea ne dă aripi să mergem mai departe. Să aveți o zi frumoasă în care iubirea să vă mângâie inima.

Parteneri