• Home
  • De la prieteni
  • Petrutza Petruta: Talentele mari, se pare că trebuie să ducă în spate crucea durerilor mari

Petrutza Petruta: Talentele mari, se pare că trebuie să ducă în spate crucea durerilor mari

petruta 3

Și eu vorbesc cu îngerul meu, dar pentru a-i mulțumi că exist și există. Mi-a spus că s-a făcut ședință în Rai și s-a hotărât să vă fie schimbat îngerul cu unul mai puternic care o să încerce să vă facă vocea ca de la minus să ajungă pe plus. Când se va întâmpla? În ziua în care durerea o să fie înlocuită cu speranța.

Talentele mari, se pare că trebuie să ducă în spate crucea durerilor mari. În Univers există o lege a compensației pe care Dumnezeu o folosește.

Beethoven a surzit de tânăr progresiv până când auzul l-a părăsit de tot, a umblat pe la medici vreo 21 de ani până când și-a acceptat soarta, dar talentul lui nu l-a părăsit iar urechea lui interioară i-a fost martoră fidelă la ceea ce compunea.
Deși pierderea auzului a fost o lovitură grea, comunicarea prin scris, conversațiile sale scrise au rămas pentru posteritate.

Cred că vă regăsiți în durerea pricinuită de necaz dar și în modul în care Beethoven a demonstrat că viața continuă. Pierderea auzului l-a sărăcit pe artistul care nu mai putea participa la concerte, dar dvs. o să vă îmbogățiți pentru că opera scrisă a dvs. o să atingă cele mai înalte culmi. Singura problemă este că lumea în evoluția ei a uitat că există cititul de cărți tipărite.

Dacă soarta va avea trecută pe răbojul ei de soartă revenirea glasului printre socotelile ei, viața ne-o va demonstra.

Parteneri