• Home
  • De la prieteni
  • Petrutza Petruta: Cine are șanse mai mari pentru a intra fără ciubuc în Olimp?

Petrutza Petruta: Cine are șanse mai mari pentru a intra fără ciubuc în Olimp?

petruta 3

La notariatul îngerilor ne donăm pe noi cu tot ceea ce avem, chiar și cu zâmbetul care ține locul oricărei flori și care încă miroase ca visele din noi care au rămas neînfăptuite. Analizele cred că se fac la o Clinică din cer pentru că în ultima vreme au ajuns acolo mulți doctori. Sufletele lor îmbrăcate în halate albe îți dau verdictul dacă ai liber la intrarea Raiului.

Întreb și eu ca o simplă cititoare, cei care sunt dulci ca mierea autentică pe care albinele o depun cu hărnicie în faguri au șanse mai mari pentru a intra fără ciubuc în Olimp? Sau și acolo s-au spurcat păzitorii porților și primesc doar hârtiile tipărite numite bani?
E o mare reușită că ați înmuiat inima cerberului portar și așa avem și noi un precedent. Nu mai poate să îmi spună mie că nu am voie cu însoțitor… toată mierea din mine s-ar zaharisi turnată pe porțile grele de aer.

Fericită iubita care se culcușește și în eternitate pe brațele dvs. Singura întrebare este: Cum vă nașteți unul pe celălalt? La ea înțeleg…. dar mă întreb cum procedați dumneavoastră.

(Petruța pune întrebări personajelor din poezie pe care eu nu le știu! Dar scrie frumos. Felicitări ! LA)

Parteneri