• Home
  • De la prieteni
  • Petrutza Petruta: Biserica din livadă este a poporului român așa cum este și Balada lui Ciprian Porumbescu

Petrutza Petruta: Biserica din livadă este a poporului român așa cum este și Balada lui Ciprian Porumbescu

petruta 3

Buni zori! Astăzi, dvs., contabilul din zori, ați prezentat un raport al cheltuielilor făcute pentru o chinovie care a devenit și visul prietenilor dimineților transformate de scrisorile dvs. din zori în dimineți frumoase. Eu aș mai face un roman numit: Scrisori în zori către prietenii mei sau: Buni zori!.

Eu sper ca după terminarea bisericii să durați cât mai mult și să vă bucurați de minunăția pe care ați construit-o în livadă și mai sper ca noi cititorii să servim zilnic încă mulți ani maioneza scrisului dvs. făcută din oul cuvintelor și bătută de mâna pricepută a celui hăruit de Dumnezeu.

Dvs. ați dat o lecție oamenilor: Imposibilul devine posibil atunci când există voință, iar doamna Stoica a dovedit că exemplul personal este cheia care descuie ușile visteriei. Dvs. ați cheltui și veți cheltui enorm și aveți o familie deosebită care vă înțelege și vă susține.

Felicitări! Chiar dacă graiul nu mai există, sunteți un învingător! În această grea perioadă în care mulți și-ar plânge de milă, dvs. ați scris două romane, zeci de poezii și realizați acest proiect măreț pentru poporul pe care îl iubiți din suflet. Biserica din livadă este a poporului român așa cum este și Balada lui Ciprian Porumbescu, Rapsodia Română a lui George Enescu și Coloana Infinitului a sculptorului român Constantin Brâncuși.

Poetul Lucian Avramescu este un urmaș demn al bunicului său care acolo unde este se bucură de marile realizări ale dvs.

Ar trebui ca oamenii să vă ajute mai mult pentru că dvs. faceți ceea ce faceți pentru oameni și în slava celei care a fost Maica Domnului.

Astăzi copiii mei vor vedea cu ochii lor mărețele realizări. Să aveți o zi minunată!

Parteneri