Petrutza Petruta: Maica Domnului este cea mai zeie dintre zeie

Buni zori! Plouă mult, gălețile de apă turnate toate la grămadă acoperă imediat strada cu apă. Ieri mergeam din județul Prahova spre județul Argeș și clipa transformase mașina într-o barcă. Pe geam nu vedeai în stânga sau în dreapta, vedeai doar șoseaua inundată ce se transformase în râu pe care alunecai… Da, ploua lung… Un nor negru ne-a urmărit din Prahova până în Argeș. Ziceai că toți norii s-au transformat în demoni care alergă pe cer și lovesc în viteza lor gălețile în care se păstrează apa cerului, răsturnându-le peste pământeni.

Scrieți uneori parcă în averse iar codul este de taifun pentru că provocați o furtună de cuvinte care încearcă să-i arate omului tainele vieții în versuri care cad în cascadă.
Iubirea este cea mai frumoasă trăire a omului și focul care încălzește inimile alungă norii existenței și aduce căldură în suflet asigurându-ne că: Totul va fi bine!

În ceea ce privește catalogarea poetului în categoria celor care aleargă după mintea lor dusă, aceasta e făcută doar de cei care nu înțeleg că poezia este mărturia talentului unui om cu mintea hăruită de Dumnezeu să scrie versuri.

Distribuie prietenilor

George Călinescu afirma: „Arta e simbolul eternității” și dumneavoastră prin tot ceea ce ați scris și scrieți dați sens acestei afirmații.

Rima pentru femeie o aveați de când ați apărut pe lume și aceasta o găsim în poeziile pe care le-ați scris pentru zeie. Mama a fost prima zeiță, femeile iubite au fost și ele zeițe de moment iar acum Maica Domnului este cea mai zeie dintre zeie.