Răzvan Costea: Doamne ajută!

maica domnului 1

Bună seara! Domnule Avramescu, cu voia bunului Dumnezeu, într-o zi însorită, ghidat de soția mea Aurora, am ajuns pe tărâmul minunat pe care l-ați modelat după sufletul mare pe care-l aveți și am descoperit o parte din frumusețile pe care cu pasiune le-ați pregătit pentru a putea fi admirate.

Văzând Paraclisul monumental pe care l-ați dedicat Preasfintei Născătoare de Dumnezeu, o lucrare impresionantă cum nu am mai văzut, am simțit pe loc, și eu și soția, nevoia de a contribui cu ceva la minunata lucrare, astfel că vom dori să oferim un vitraliu cu Maica Domnului pentru Altarul locașului Sfânt.maica domnului 2 1

Pentru a vedea cum lucrăm, am ales să vă arăt câteva imagini cu lucrări de vitralii, mai vechi şi mai noi, în principal reprezentări ale Maicii Domnului cu Pruncul, diverse alte compoziții pentru ferestre circulare precum şi unele lucrări în care am utilizat tehnica fuziunii şi termodeformării sticlei pentru a obține piese în relief (încălzind sticla controlat până la temperatura de 810 grade pe forme sculptate din materiale refractare).
Consider că această tehnică s-ar potrivi să fie aplicată pentru a realiza anumite piese mai ales în vitraliile rotunde de la minunatul Paraclis pe care-l închinați Maicii Domnului.

Referitor la vitraliul cu Maica Domnului, dacă vă place una dintre icoanele realizate în vitraliile din imaginile pe care vi le-am trimis sau aveți Dv. o icoană care vă place, vă rog să-mi indicați pentru a putea să realizez o simulare a vitraliului pe forma ferestrei ale cărei măsuri le-am luat.

De asemenea am trimis şi imagini cu lucrări de mozaic în tehnica Opus Sectile, precursoare a vitraliului, în care realizăm lucrări pe zid.

Am trimis imaginile și pe WhatsApp pe numărul soției Dv.

În aşteptarea răspunsului Dv. vă doresc multă sănătate şi putere de a birui. Cu drag, Răzvan Costea

Toate cele bune,

Răzvan Costea – Administrator
CORAMI FUNZIONE S.R.L.
ATELIER DE CREAŢIE ŞI RESTAURARE VITRALII ŞI MOZAIC
www.coramifunzione.com
www.facebook.com/vitraliiartasacra
+40 0758 936037

Lucian Avramescu, răspuns: Vă ateptam, domnule Costea! Știam că de undeva va veni și această bună vestire că un om poate face ce visez eu. Pe lângă lucrarea dăruită, vă voi comanda contra cost lucrări pentru altar în tehnici în relief, vitraliile toate de la partea de jos și anumite lucrări care-și au un loc special și va trebui să vorbim mult fiindcă mult  avem de făptuit. Doamne ajută!

Parteneri