• Home
  • Fapt divers
  • Lidia Fecioru dezvăluie mantrele magice ale iubirii în 2022, pentru fiecare zodie: „Sunt ceea ce simt”

Lidia Fecioru dezvăluie mantrele magice ale iubirii în 2022, pentru fiecare zodie: „Sunt ceea ce simt”

În emisiunea Adevăruri ascunse, bionergoterapeuta Lidia Fecioru a dezvăluit expresiile pe care fiecare nativ zodiacal ar trebui să le rostească pentru a atrage iubirea în viața sa, în 2022.

Aceste expresii trebuie să facă parte din acatistul sufletului nostru, a avertizat Lidia Fecioru, care a prezentat mantrele fiecărei zodii.

Mantrele magice ale iubirii pentru Berbec
Sunt ceea ce simt, sunt iubire, sunt fericire, sunt aventură, îmi accept sentimentele și emoțiile așa cum sunt și le permit să mă ghideze în drumul meu prin această viață pentru a mă ajuta în fiecare zi, în fiecare oră, în fiecare secundă.

Mantrele magice ale iubirii pentru Taur
Învăț să am încredere în puterile divine, învăț să am încredere în Univers. Știu că îmi este destinată o poveste minunată de dragoste. Știu că urmează să am putere și să am parte de cele mai frumoase lucruri. Știu că cineva mă protejează și vrea să mă vadă fericit.

Mantrele magice ale iubirii pentru Gemeni
Îmi deschid sufletul și îi permit dragostei adevărate să mă găsească. Nu mă ascund după zidurile pe care le-am construit în jurul meu de teama de a părea și de a fi vulnerabil. Îmi pun inima pe o tavă și arăt cine sunt cu adevărat.

Mantrele magice ale iubirii pentru Rac
Nu mă mai grăbesc nicăieri, mă bucur cu tot sufletul meu de această călătorie în viață. Știu că dragostea adevărată este deja în drum către mine, însă ea va ajunge să mă găsească doar în momentul în care eu voi fi pregătit să o accept, să iubesc cu tot sufletul, fără regret.

Continuarea pe antena3.ro

Parteneri