AM Press Logo
Muzeul Pietrei

5 zodii cu înclinații poetice! Te numeri printre ele?

 

Dintre cele 12 semne ale zodiacului european, 5 aduc nativilor un plus de creativitate şi imaginaţie.

La prima vedere, nu pare un mare atu să reuşeşti cu naturaleţe să faci rime rapid. Totuşi, cine poate să facă acest lucru se bucură şi de o creativitate ieşită din comun, precum şi de uşurinţa de a-şi exprima prin cuvinte sentimentele, emoţiile. Te bucură cu abilitatea lor de a face rime, iar când se îndrăgostesc, devin romantici când trebuie să-şi arăte iubirea prin intermediul unor poezii. Potrivit zodiacului european, există anumite semne zodiacale ai căror nativi pot face rime fără să se gândească prea mult.

Peşti
Cei născuţi sub acest semn zodiacal sunt cei mai romantici dintre toate semnele zodiacale. De asemenea, sunt poeţi înnăscuţi şi adoră să citească creaţii ale genului liric. Se ştie că visează adesea cu ochii deschişi şi că au o imaginaţie bogată. De aceea le este uşor să creeze poezii pentru a-i face pe cei dragi să se simtă speciali. Au un stil unic de a percepe lumea şi găsesc inspiraţie în orice floare, răsărit de soare sau peisaj pentru a face o poezie.
Ca ultim semn al zodiacului, acesta are câte un pic din fiecare zodie, ceea ce face ca arta lor să pară multora captivantă. Nativii Peşti rezonează cu uşurinţă cu diverşi oameni, pentru că îi ajută şi intuiţia, dar şi pentru faptul că au o creativitate debordantă care alungă plictiseala din orice tip de relaţie.

Rac
Când nativii în zodia Rac trebuie să-şi exprime opiniile despre ceva sau cineva, de cele mai multe ori sunt tentaţi s-o facă în rime. Pot chiar să găsească rapid şi cu uşurinţă rime pentru a te lăuda şi pentru a te surprinde.
Când este Lună plină, nativii în Rac au o creativitate ieşită din comun. Din păcate, pot să stabilească uşor ce tip de artă apreciază, dar nu reuşesc permanent să facă ei înşişi creaţii surprinzătoare. De exemplu, multora le vine uşor să răsfoiască un catalog şi să aleagă haine sau accesorii vestimentare pe care le consideră atractive şi să dea sfaturi în privinţa celor mai potrivite, dar nu pot crea la rândul lor haine sau accesorii cu mare uşurinţă.

Scorpion
Poeziile celor născuţi sub semnul Scorpion nu rimează atât de mult, dar sunt unice pentru cei din jurul lor, pentru că surprind realitatea sau sunt pur şi simplu amuzante. Ei pot găsi partea bună a lucrurilor şi frumuseţea în orice este trist sau rău, ba chiar sunt inspiraţi deseori să facă poezii pe baza acestora. Le place să vorbească despre lucruri diferite prin intermediul poeziei, pentru a observa totul într-o altă lumină.
Sunt foarte creativi când vine vorba de identificarea stilului personal. Vor să se exprime nu doar în cuvinte potrivite, ci şi prin hainele pe care aleg să le poarte sau prin modul în care îşi decorează casa sau îşi aranjează spaţiul în care lucrează. Totul este gândit astfel încât să vorbească despre ei, despre pasiunile sau preferinţele lor.

Continuarea pe clickpentrufemei.ro

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!