Bobby din serialul „Dallas” s-a indrăgostit la 71 de ani

Bobby din serialul „Dallas” s-a indragostit la 71 de ani. Cine este Linda Purl, noua iubita a lui Patrick Duffy.
Două legende TV formează în prezent un cuplu după ce s-au îndrăgostit în timp ce erau în carantină! Patrick Duffy, cel mai cunoscut actor pentru rolul Bobby Ewing în Dallas, și Linda Purl, cea mai cunoscută actriță pentru rolul Ashley Pfister în Happy Days, au devenit iubit și iubită.
„Sunt într-o relație incredibil de frumoasă”, a spus Patrick, actorul în vârstă de 71 de ani, pentru People. „Nu m-am gândit niciodată un minut că o să se întâmple asta. Nu m-am gândit niciodată că mă voi simți din nou așa. ”

Patrick a fost căsătorit anterior cu balerina Carlyn Rosser mulți ani, iar dragostea lor s-a terminat când aceasta s-a stins din viață din cauza cancerului.

Patrick și Linda erau prieteni buni de mulți ani, iar pandemia i-a prins împeună. Atunci au petrecut multe momente frumoase alături, fapt care i-a apropiat foarte mult.

Distribuie prietenilor

Cine este Linda Purl?

Linda Purl este o actriță și cântăreață americană în vârstă de 65 de ani, cunoscută pentru rolurile sale de Ashley Pfister în Happy Days, Sheila Munroe în filmul de groază din 1982 Visiting Hours, mama lui Pam Beesly Helene în The Office și Ben Fiica lui Matlock, Charlene Matlock, pentru primul sezon al serialului de televiziune Matlock.

Mai mult pe a1.ro