AM Press Logo
Muzeul Pietrei

7 lucruri importante pe care să ți le amintești în momentele în care te îndoiești de tine

Iata cateva lucruri importante pe care sa ti le amintesti din cand in cand (in special in cele mai grele momente ale vietii tale):

Caracterul nostru este cel mai evident in momentele minunate si in momentele dificile. De aceea este important sa iti pastrezi cumpatul in situatiile nervoase, sa fii puternica in cele dureroase si sa fii cea mai fericita in cele speciale, scrie kudika.ro.

Iata cateva lucruri importante pe care sa ti le amintesti din cand in cand (in special in cele mai grele momente ale vietii tale):

1. Cand relatia cu cei dragi tie scartaie, nu te gandi ca este din vina ta. Aceste aspecte int1me ale vietii sunt complexe, sunt dificile, sunt pure. Sfatul nostru: fa tot ce iti sta in putinta intotdeauna.

2. In zilele deosebit de dificile, cand simti ca nu mai poti indura, reaminteste-ti ca recordul tau pentru depasirea fiecarei situatii grele este de 100% pana acum.

3. Ai putina incredere ca Universul are un plan pentru tine si totul este dezvaluit in intervalul de timp potrivit.

4. Durerea este inevitabila. Suferinta este optionala.

5. Indiferent de ce se intampla, poti duce bataliile de astazi. Abia in momentul in care adaugi si bataliile zilelor de ieri si de maine viata se complica si devine coplesitoare.

6. Cand incetezi sa iti faci griji pentru ceea ce nu poti controla, ai timp sa schimbi lucrurile pe care le poti controla. Si asta schimba totul.

7. Curajul nu urla intotdeauna. Uneori, la sfarsitul zilei, poate veni ca o soapta simpla “Voi incerca si maine.”

Secretele.com

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!