7 semne că ești înconjurat de oameni negativi

 

Energia emotionala face parte din mediul nostru. Modul in care interactionam cu oamenii ne influenteaza starea, vrem nu vrem. Cu cat avem in jurul nostru oameni pozitivi, cu atat mai usor ne este sa ne pastram un nivel vibrational ridicat. Cu cat cat stai mai mult intre oameni negativi, cu atat mai mult vei incepe sa resimti diverse probleme: epuizare, scaderea puterii de concentrare, lipsa poftei de viata. Acest lucru se intampla din cauza faptului ca nivelul tau energetic a fost influentata negativ de campul vibrational al acestor oameni.

Cum iti dai seama ca esti inconjurat de oameni negativi? Citeste in continuare! Vei afla cum sa-i recunosti si ce sa faci ca sa-i scoti din viata ta.

Distribuie prietenilor

1. Sunt intodeauna pesimisti
Oamenii negativi nu vor vedea niciodata binele dintr-o situatie. Tot timpul se vor concentra pe ceea ce nu va merge. E foarte greu sa ii convingi ca totul poate fi bine.

2. Se victimizeaza intotdeauna
Victimizarea si pesimismul merg mana in mana. Oamenii negativi nu doar ca se asteapta ca totul sa se intample pe dos, insa cred ca ei nu pot face nimic ca sa schimbe lucrurile. Totul este peste puterea lor, ei sunt doar niste simpli pioni. Nu-si asuma niciodata responsabilitatea pentru actiunile lor. Toti sunt de vina, mai putin ei.

3. Prietenie cu sens unic
Oamenii negativi sunt prietenii tai doar daca au nevoie de tine. Iti vor cere bani, sport emotional, timp, sa-i duci cu masina undeva. Dar, niciodata nu sunt langa tine atunci cand tu ai nevoie de ei. Brusc au ceva de facut, a intervenit ceva, nu au cum, nu se poate.

4. Se plang tot timpul
Oamenii negativi se plang intotdeauna de cate ceva sau de cineva. Cand e frumos afara, e prea cald si transpira sau fac arsuri solare. Daca e frig, racesc usor. Se vor plange inclusiv de tine care le-ai facut ceva sau, mai ales, nu le-ai facut.

5. Vor sa te schimbe
Nimic nu e bun pentru acesti oameni negativi. Nici macar tu. Vor sa mai imbunatateasca ceva la tine. Poate tunsoarea, poate sa ai un alt hobby. Parca nici cu kilogramele nu stai bine. Dar, nu-i asa, ei sunt langa tine gata sa te sfatuiasca sa te schimbi. Ca sa fii perfect. Pentru EI.

Continuarea pe sfatulparintilor.ro