7 tipuri de femei de care bărbații fug mâncând pământul

 

Într-o relație ideală îi permiți partenerului să vadă cea mai bună versiune a ta tot timpul. Dar într-o relație reală, îl lași să vadă atât partea bună cât și pe cea rea pe care le ai de oferit, ceea ce este ușor de înțeles.
Ceea ce o femeie nu realizează este că este foarte ușor să îți sabotezi relația. Dacă te comporți ca unul din modelele de mai jos bărbații nu vor sta prea mult pe gânduri și vor fugi cât de departe pot.
1. Călăul
Femeia-călău caută să controleze relația punând bărbatul la locul lui în mod repetat. Se vede ca cea care rezolvă toate problemele.
Deși are intenții nobile (câteodată), să îi spui bărbatului că modul lui este greșit nu este atât de nobil pe cât este de enervant.
Prin încercarea de a-l controla, acest tip de femeie subminează gândurile, dorințele și simțul competenței bărbatului. Astfel ea îi fură bărbatului ceea ce ei iubesc cel mai mult: masculinitatea.
2. Mama
„Mama” face exact ceea ce se aude – se comportă cu iubitul precum o mamă.
Se agită și se îngrijorează, crede că el nu poate face nimic rău, poate chiar îi cumpără un costum de marinar și șosete până la genunchi pe care să le poarte în prima zi la serviciu.
De asemenea se preocupă de barometrul emoțional al relației. Poate suna sănătos, dar d efapt nu este.
„Mama” pune toate stadiile relației (bucurii, supărări, toate suișurile și coborâșurile) pe umerii săi. Pune presiune doar asupra ei – este de datoria ei să facă relația să meargă.
Se întreabă în mod constant cum se simte el, dacă este bine și ce poate face pentru a îndrepta lucrurile.
3. Vulpea
„Vulpea” este o femeie fermecătoare, care poate să atragă bărbații în brațele ei. Face acest lucru definindu-se prin sexualitatea sa. Cu alte cuvnte, își controlează bărbatul prin sex.
Motivul pentru care relația nu va funcționa este acela că ea practic își manipulează și șantajează partenerul – dacă vrea sex, atunci trebuie să facă ce vrea „Vulpea”.
4. Domnișoara la ananghie
Conceptul de domnișoară la ananghie este simplu: un băiat întâlnește o fată, băiatul salvează fata, cei doi trăiesc fericiți până la adânci bătrâneți.
Poate suna romantic, ușor și productiv, dar funcționează doar pentur o scrută perioadă de timp. Pe termen lung, o domnișoară nu poate fi mereu la ananghie, iar bărbatul nu poate fi mereu un erou. Este mult prea obositor și nerealist. În timp, brăbatul ajunge să o respingă pentru incompetența ei.

Continuarea pe unica.ro