Ce zodii ajung să se urască, dacă trăiesc împreună!

Iată cele mai nefericite relații din zodiac, care nu ar trebui să continue, dacă apar probleme de la început.
Berbecul și Racul ajung sigur la cuțite
Una dintre cele mai nefericite relații de dragoste poate fi cea dintre un Berbec și un Rac. Conform standardelor zodiacului, cei doi nu au absolut nimic în comun. Poate că pasiunea, pofta de viață și stilul colorat al Berbecului pot fi atrăgătoare, la început, pentru Rac, dar acesta din urmă va avea de suferit, pentru că nu primește o relație romantică și dulce. Cu timpul, dacă nu reușesc să salveze dragostea dintre ei vor ajunge să se urască.
Taurul și Scorpionul ajung să se urască din primul an
Niciun astrolog nu va privi cu ochi buni o relație intimă între un Taur și un Scorpion. Conservatorul și raționalul Taur simte că pășește pe un teren minat alături de Scorpion, care are secretele și capriciile lui. Poate că va exista o atracție, la început, amândoi fiind curioși să se descopere unul pe celălalt, fiind atât de diferiți.
Dar diferențele dintre ei sunt atât de mari că vor deschide ditamai prăpastia și nimic nu va opri în loc tragedia. Certurile vor apărea din senin, atmosfera va deveni tot mai veninoasă și se vor urâ de moarte, dacă nu se vor despărți la timp.

Continuarea Aici